Selecteer een pagina

Behandelingen

 

 

 

Knippen / Scheren

Ben jij op moment een kaat haar door de war en toe aan een metamorfose dan maakt Demy er weer wat moois van. Wil je het alleen bijwerken dan is dat ook mogelijk.

Badderen

Heerlijk in bad lekker bubbelen met alleen de beste producten waar jij je lekker door gaat voelen. Haartjes weer fris en fruitig want ook jij mag goed voor de dag komen.

Fluff & Brush

Even lekker de borstel er door en alles in model Föhnen. Jouw vacht weer heerlijk zacht dan ben je weer klaar om te shinen.

 

Oortjes

Heb jij last van de haartjes langs en in je oor of zijn ze toe aan een schoonmaakbeurt dan ben je by Kyno-Care op het juiste adres. Niets is lekkerder als fris ruikende en uitziende oortjes. 

A La Cart Service

let op prijzen kunnen variëren!

Bath

kleine hond  v/a € 25

Middel hond v/a € 35

Grote hond v/a € 45

Brush

€ 40

Fluff & Brush

$42

Haircut

Kleine hond  v/a € 47,50

Middel hond v/a € 55,00

Grote hond   v/a € 60,00

Face Trim

$18

Flea Bath

kleine hond v/a  € 40

middel hond v/a € 50

grote hond    v/a € 60

Nail Trim

€ 10

Nail Dremel

€ 10

Paw Pad Treatment

€ 5

Gland Expression

$22

Ear Cleaning

€ 10

Teek Away

1 ™ 5 teken   € 5

5™ en meer € 10

Packages

In Bad & verzorgd

Wil jij nou gewoon volledig verzorgt voor de dag komen ook dat kan. Eerst wordt jouw vacht geborsteld en klitvrij gemaakt, daarna wordt jij van top tot alle tenen ingesopt met de shamphoo die er voor jou toe doet. Niet te vergeten alle aandacht is voor jou daar hoort ook een kroel en knuffel bij.  Jouw baasje heeft ons voorzien van jouw wensen en gaan wij aan de slag.

vanaf € 25

 

 

 

 

Nagels & Voetjes 

Lange nageltjes lopen niet lekker en kunnen jou in onbalans brengen en ook jouw humeur bepalen. Door het verkeerd neerzetten van jouw voetjes kun je problemen krijgen met de ruggenwervel en  jouw beentjes. Zeg nu zelf jouw baasje loopt ook niet lekker met een steentje in zijn schoenen.

Vanaf € 10

 

 

Fluff & Brush

Even lekker de borstel er door en alles in model Föhnen. Jouw vacht weer heerlijk zacht dan ben je weer klaar om te shinen.

 

Vanaf € 25 

 

 

 

 

“Ook jij mag je goed voelen, met jouw haartjes in de plooi en

weer lekker verzorgt voor de dag komen.”

“Een vriend geeft je een knuffel, een geliefde een kus. maar een hond geeft je zijn hart”

“De vriendschap van een hond, is vriendschap voor het leven. Voor een ander niet te zien, wat een vriendschap een hond kan geven”

feitjes 

Ken de vacht van je hond

Kies het ras met de juiste vachtsoort voor elke situatie. Alle honden zijn leuk en hebben de nodige verzorging nodig. Kies enkel voor een vacht die je ook daadwerkelijk kent zodat deze ook door u verzorgt kunnen worden

Weet jij wat een verfilte vacht is?

Een Komodor en een Puli zijn een voorbeeld van honden met een viltvacht. Een onverzorgde viltvacht kan lijden tot grote problemen en zelfs pijn aan de huid  van jouw viervoeter vriendje. Het haar van deze rassen hebben dreads die veel onderhoud vraagt en zonder de juiste verzorging veranderd de vacht in een hele grote dreadlock

Soorten vachten

Korte vacht, Halflange vacht, Lange vacht, Dubbele vacht, Viltvacht, Kroeshaar, Draadharige vacht, Zijdevacht, Hypoallergene vacht, Plukvacht,  Haarloze honden. Al deze honden hebben hun eigen verzorging aan de vachten nodig. De een wat meer dan de ander ga bij u zelf ten rade welke vacht het beste bij u past.

De dubbele vacht

Is een vacht die gecombineert is met een korte maar dikke ondervacht met lange haren die voorkomen dat hun huid nat wordt. Het lijkt er dan ook op dat deze vacht is als een regenjas voor honden. Deze vacht houd de hond dan ook zomers koel en in de winter lekker arm. 

Ik heb een hond met kort haar!

Vaak denken mensen dat een hond met een kortharige vacht geen vachtverzorging nodig heeft. Maar niets is minder waar. Denk hierbij aan de vachtwissel, roos en rui.

Een overzorgde vacht

Kan veel narigheid met zich mee brengen. Denk hierbij aan nare geurtjes, vlooien,teken en zelfs een geiriteerde huid wat ook weer wondjes kan veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat de verzorging thuis goed wordt uitgevoerd en minimaal  2 x per jaar een bezoek aan de trimsalon een must is.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow

 

Phone

(+31)634013343