Selecteer een pagina

Borstelen van kleine honden in Zundert

Home > Borstelen kleine honden Zundert

Bij Kyno-Care hebben we een behandeling voor het laten borstelen van kleine honden in Zundert. Dit is zeker fijn om te laten doen bij langharige honden. Het borstelen van de vacht van kleine honden is namelijk belangrijk omdat er anders klitten in kunnen komen. Ook kan het borstelen veel haarverlies voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

grooming dog

Een behandeling voor het borstelen van kleine honden boeken

Je boekt een afspraak voor het borstelen van jouw hondje eenvoudig bij onze trimsalon. Het borstelen is voor kleine honden vaak een fijne ervaring. Ze genieten van de aandacht en het voelt net alsof ze geaaid worden. Ook stimuleert het de bloedsomloop van jouw huisdier. Het borstelen gaat vaak gepaard met een trimbehandeling voor kleine honden, zodat er niet snel nieuwe klitten in de vacht zullen komen. Je kan er ook voor kiezen om de vacht van je hondje alleen gedeeltelijk te laten knippen. Zo hebben we een behandeling waarbij we alleen de snuit van jouw hond trimmen.

Laat ons weten welke behandeling jij wilt boeken

Neem contact met ons op om te bespreken welke behandelingen we in kunnen plannen voor jouw viervoeter. We hebben veel ervaring binnen de hondenverzorging. Alle kennis die we hebben opgedaan gebruiken we nu om ons advies uit te spreken. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd essentieel om jouw hond te wassen, maar in sommige gevallen kan het wel nodig zijn. Kom langs en vraag ons om meer informatie.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow