Selecteer een pagina

Haal- en brengservice trimsalon in Zundert

Home > Haal- en brengservice trimsalon Zundert

Kyno-Care heeft een haal- en brengservice waarvan jij gebruik kan maken om jouw hond veilig naar onze trimsalon in Zundert te vervoeren. Het is soms lastig om een veilige situatie voor jouw hond te creëren in jouw auto. Het kan dus een hele uitdaging zijn om jouw hond bij ons te brengen, maar wij helpen jou hier graag bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Gebruikmaken van de haal- en brengservice van en naar onze trimsalon

Als jij gebruik wil maken van onze haal- en brengservice regelen wij een auto waarmee we jouw hond naar  brengen. Dit organiseren wij voor jou wanneer je een behandeling bij ons geboekt hebt. Zo is het bij ons onder andere mogelijk om jouw hond te laten wassen. Probeer zoveel mogelijk behandelingen met elkaar te combineren wanneer je door middel van onze haal- en brengservice naar onze trimsalon komt. Misschien moeten we ook de snuit van jouw hond trimmen? Boek dit dan tegelijk zodat we niet onnodig vaak heen en weer hoeven te rijden. We hebben een hoop verschillende mogelijkheden, zo kan je ook de nagels van jouw hond laten knippen.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Plan zelfstandig een afspraak in door de behandeling in onze afspraakplanning te zetten. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze haal- en brengservice om jouw hond naar onze trimsalon te vervoeren? Neem contact met ons op door te bellen naar (+31) 6 34013343 om de mogelijkheden te bespreken.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow