Advies op maat bij honden trimsalon bij Breda

Wilt u ervoor zorgen dat de vacht van uw hond in top conditie blijft? Bij onze honden trimsalon vlakbij Breda kunt u terecht voor advies op maat. Aan de hand van een professionele aanpak zorgen wij er voor dat de behandeling wordt aangepast aan het type hond. De vacht van sommige hondenrassen vraagt om net wat extra verzorging die wij uiteraard kunnen geven. Zo kan de vacht gaan klitten en ontstaat er te veel wol waardoor uw hond last krijgt van jeuk en irritaties. Ook kan de vacht gewoonweg te lang worden waardoor uw hond het snel te warm kan hebben. Door regelmatig langs te komen bij een honden trimsalon in Breda of omgeving zorgt u er preventief voor dat vachtproblemen worden voorkomen. Wij hebben ook de juiste producten in ons assortiment om ervoor te zorgen dat de vacht van uw hond in topconditie blijft. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates van onze hondentrimsalon in Zundert!

Honden trimsalon breda

Waarom gaat u met uw hond naar de honden trimsalon nabij Breda?

Natuurlijk is het fijn dat uw hond na een behandeling bij onze honden trimsalon vlakbij Breda er weer verzorgd uitziet en fijn ruikt. Maar wist u dat er nog veel meer praktische voordelen aan een trimbehandeling verbonden zitten? Zo kan een behandeling, zoals wassen of ontwollen, uw hond helpen zich prettiger in zijn/haar vel te voelen. Wanneer u naar de kapper bent geweest, heeft u doorgaans waarschijnlijk een positievere stemming. Net als bij mensen kan een knipbeurt voor uw hond ook een positieve invloed hebben op de stemming. Heeft u vragen over de verschillende trimbehandelingen? Dan kunt u ons altijd bellen op (+31) 634 013 343 of stuur een bericht via het contactformulier. Woont u in omgeving Oosterhout? Onze trimsalon in Zundert is vanuit die regio goed bereikbaar. Navigeer naar: Wildertsedijk 5, 4881 ET Zundert.

Houdt uw hond gezond met een professionele trimbehandeling

Het boeken van een professionele trimbehandeling in onze honden trimsalon nabij Breda is ook een goede manier om uw hond gezond te houden. Tijdens het trimmen letten wij er nauwlettend op of er zich potentiële problemen voordoen. Zodra wij iets waarnemen wat zou kunnen wijzen op een huidaandoening zullen wij u daar direct van op de hoogte stellen. Veel van dit soort aandoeningen kunnen, als ze niet aan het licht worden gebracht, fataal zijn voor uw hond. Door regelmatig uw hond te laten trimmen kunt u dit soort problemen voor zijn. Zorg voor een gelukkige en blije hond door direct een fijne trimbehandeling voor uw hond in onze trimsalon vlakbij Breda te boeken!