Selecteer een pagina

Honden wassen in Zundert

Home > Honden wassen Zundert

Bij Kyno-Care kan jij jouw honden laten wassen in Zundert. Honden houden er tijdens het spelen natuurlijk geen rekening mee dat hun vacht vies wordt. En dat is ook helemaal niet erg! Een hond kan z’n vacht namelijk grotendeels zelf reinigen. Soms komt het wel voor dat je de vacht van jouw honden beter kan laten wassen. Zo helpen we de hond als de vacht stinkt of als het niet meer lukt de vacht zelf schoon te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Laat jouw honden wassen en trimmen

Lekker rollen in het zand hoort natuurlijk bij het leven van een hond. Al dat rollen kan er na verloop van tijd wel voor zorgen dat de vacht van jouw hond gaat stinken. Gelukkig boek je bij onze trimsalon eenvoudig een behandeling om jouw honden te laten wassen. Daarnaast verzorgen we de vacht verder door deze goed te trimmen. Je kan bij ons trimbehandelingen voor grote langharige honden boeken. We zorgen ervoor dat de vacht voor jouw hond minder zwaar wordt om mee rond te lopen. Natuurlijk hebben we ook trimbehandelingen voor kleine honden, dus iedereen kan terecht bij ons!

Plan een afspraak voor een wasbeurt in

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze wasbehandelingen, via het nummer (+31) 6 34013343. Naast een normale wasbeurt hebben we ook speciale behandelingen om jouw hond te laten wassen. Zo raden wij een vlooienbad aan als jouw hond last heeft van vlooien. In dat geval wassen we de honden met speciale shampoo. Plan een afspraak in en kom langs met jouw hond.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow