Laat uw hond verzorgen in onze hondentrimsalon in Zundert

Bent u op zoek naar een honden trimsalon in Breda en omgeving? Laat uw hond verzorgen in onze hondentrimsalon in Zundert waar u uw hond met een gerust hart kunt achterlaten. Al van jongs af hebben wij geleerd hoe wij met honden om moeten gaan. Het verzorgen en liefhebben van honden is onze grootste passie en daarom zijn we onze trimsalon nabij Oosterhout begonnen. Wij bieden diverse professionele behandelingen aan gericht op de verzorging van uw hond. Zo kunnen wij uw hond wassen, ontwollen, knippen, plukken en scheren. Daarnaast is het mogelijk om de nagels van uw hond te laten knippen, oortjes schoon te maken en bieden wij behandeling op kleur aan. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde behandeling? Dan stellen wij voor uw hond een samengesteld pakket naar wens op. Niet iedere vacht is hetzelfde en vraagt daarom om een op maat gemaakte behandeling. Blijf op de hoogte van de laatste updates door ons te volgen op social media!

Hondentrimsalon Zundert

Revalideren bij hondentrimsalon in Zundert

Heeft uw trouwe maatje een blessure opgelopen of moet deze revalideren? In onze hondentrimsalon in Zundert kunt u terecht voor hydrotherapie voor uw hond. Met hydrotherapie krijgt uw hond de mogelijkheid om onbelast te trainen in een verwarmd bad met een temperatuur van 28 tot 32 graden Celsius. Het is een goede manier om het uithoudingsvermogen van uw hond te verhogen en de spieren te versterken. Hierdoor kan hydrotherapie ook preventief werken tegen spierspanningen en blessures. Het revalideren van uw hond na een operatie wordt altijd toegepast in overleg met uw dierenarts. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt plan voor uw hond opgesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van hydrotherapie in onze hondentrimsalon in Zundert? Neem direct contact met ons op!

Breng de vacht van uw hond in topconditie

Sommige hondenrassen hebben net dat beetje extra verzorging nodig. Dat bieden wij graag in onze hondentrimsalon in Zundert. Zo kunnen wij klitten verwijderen zodat uw hond geen last meer heeft van irritaties. Ook kan het zijn dat de vacht van uw hond gewoonweg te lang is geworden. Daar helpen wij u graag bij door verschillende professionele trimbehandelingen aan te bieden. Bij een rui-behandeling garanderen wij tot 80% minder verharing. Kortom: in onze hondentrimsalon & hydrotherapie centrum in één, kunt u terecht voor de verzorging en revalidatie van uw hond. Boek direct een behandeling door te bellen naar (+31) 634 013 343 of vul het contactformulier in.