Selecteer een pagina

De nagels knippen van jouw hond in Zundert

Home > Nagels knippen hond Zundert

Je laat de nagels knippen van jouw hond bij Kyno-Care in Zundert. Ons bedrijf knipt op een rustige manier de nagels van jouw grote of kleine hond. Als de nagels van jouw hond te lang worden, is het verstandig om deze te laten knippen. Dit voorkomt dat het voor je hond onprettig wordt om op de poten te lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Waarom jij de nagels moet laten knippen van jouw hond

Als je te lang wacht met knippen, kunnen de nagels van jouw hond tijdens het lopen in de weg gaan zitten. Het is namelijk niet de bedoeling dat de nagels de grond raken. Als dit wel aan de orde is, kan het ervoor zorgen dat jouw hond zijn poten scheef gaat neerzetten tijdens het wandelen. Gelukkig kunnen we dit in onze trimsalon voorkomen door de nagels van je hond te knippen. Dit is een onmisbare behandeling voor de gezondheid van jouw hond. Zo is ook het regelmatig reinigen van de oren van je hond geadviseerd. Verder houdt de hond zijn eigen vacht proper door deze schoon te likken. Toch kan het gebeuren dat we jouw hond een beetje moeten helpen door jouw hond te wassen en dit doen we dan ook met veel plezier in ons salon.

Neem contact met ons op

Lukt het niet om jouw hond naar ons salon te brengen om de nagels te laten knippen? Daar hebben wij een oplossing voor. Op afspraak kan je namelijk gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Laat aan ons weten wanneer je van de service gebruik wilt maken. Neem contact met ons op door te mailen naar info@kyno-care.nl.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow