Selecteer een pagina

Oren reinigen van jouw hond in Zundert

Home > Oren reinigen hond Zundert

Bij Kyno-Care kan je de oren laten reinigen van jouw hond in Zundert. Wanneer de oren van een hond niet schoon zijn, kan dit een oorontsteking veroorzaken. Daarom is het van belang om de oren van jouw hond tijdig en regelmatig te laten reinigen. In onze trimsalon hebben we daar de juiste hulpmiddelen en kennis voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Oren reinigen in combinatie met andere behandelingen voor jouw hond

Neem jouw hond mee naar onze trimsalon om de oren te laten reinigen. Je kan bij ons ook combinaties van behandelingen boeken. Zo kan je in één keer de nagels van jouw hond laten knippen en jouw hond laten wassen. Tijdens al onze behandelingen staat de gezondheid van jouw hond steeds centraal. Zo kan het zijn dat we de vacht van je kleine hondje moeten borstelen. We gaan altijd met jou in overleg om te bepalen welke specifieke behandelingen voor jouw hond nodig zijn.

Plan een afspraak in voor een orenreiniging van jouw viervoeter

In onze trimsalon pakken we het reinigen van de oren van je hond op een rustige manier aan. Zo zorgen we ervoor dat jouw huisdier tijdens onze behandeling niet te veel spanning ervaart. Dit geldt voor alle behandelingen die we aanbieden, zo ook voor ons vlooienbad.  Neem contact met ons op om een afspraak voor een behandeling in te plannen via het nummer (+31) 6 34013343.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow