Selecteer een pagina

De snuit van jouw hond laten trimmen in Zundert

Home > Snuit hond trimmen Zundert

Je boekt bij trimsalon Kyno-Care in Zundert eenvoudig een afspraak om de snuit van jouw hond te laten trimmen. Kan jouw hond bijna niet meer door de haren van zijn of haar lange vacht heen kijken? Dan is het tijd voor een knipbeurt! Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je zelf ook het lieve gezichtje van jouw geliefde viervoeter kunt zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Wij maken de snuit van jouw hond weer zichtbaar door deze te trimmen

Tijdens de behandeling waarbij we de snoet van jouw hond trimmen, knippen we in onze trimsalon de haartjes rondom de ogen, neus en mond weg. Zo wordt het gezicht van jouw hond weer zichtbaar. De trimbehandeling voor grote langharige honden zorgt voor jouw hond ook weer voor vrij zicht. Natuurlijk kan het eveneens voor een kleine hond fijn zijn om wat minder haar rondom de snuit te hebben. Je kan deze trimbehandeling voor kleine honden en voor grote honden boeken.

Boek nu een afspraak

Plan een afspraak bij ons in om de snuit van jouw hond te laten trimmen of een andere behandeling in te plannen. Neem contact met ons op om een afspraak vast te leggen. Dit doe je door een Whatsappbericht te sturen naar (+31) 6 34013343. Via deze contactgegevens kan je ook een afspraak maken om jouw hond te laten wassen.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow