Selecteer een pagina

Trimbehandeling voor een grote hond met lang haar in Zundert

Home > Trimbehandeling grote hond lang haar Zundert

Bij Kyno-Care boekt u eenvoudig een trimbehandeling voor een grote hond met lang haar in Zundert. We voorkomen klitten en dode haren door het lange haar van jouw hond op tijd te trimmen. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je hond alles weer goed kan zien. Voor honden met lange haren kan het namelijk al snel voor de ogen zitten en dat is vervelend voor hen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Boek een trimbehandeling voor een grote hond met lang haar

Bij onze trimsalon is er genoeg ruimte tijdens de trimbehandeling van jouw grote hond met lange haren. We zorgen er altijd voor dat alle honden onze behandeling als prettig ervaren. Natuurlijk kan je bij ons ook honden laten wassen, en deze beide behandelingen zijn ook met elkaar te combineren. Het kan gebeuren dat we er tijdens de trimbehandeling van jouw grote hond met lang haar achter komen dat jouw viervoeter last heeft van vlooien. In dat geval raden wij een vlooienbad voor jouw huisdier aan om deze beestjes te verwijderen.

Plaats jouw afspraak in onze planning

Boek een trimbehandeling voor een grote hond met lang haar door contact met ons op te nemen via het nummer (+31) 6 34013343. Het is ook mogelijk om dit zelfstandig te doen, want je kan eenvoudig een afspraak in onze planning plaatsen. In de planning geef je aan met wat voor soort hond jij komt zodat wij de juiste behandeling kunnen aanbieden. Uiteraard hebben we ook trimbehandelingen voor kleine honden, want elke hond is welkom bij ons!

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow