Selecteer een pagina

Trimbehandeling voor kleine honden in Zundert

Home > Trimbehandeling kleine honden Zundert

Bij het trimsalon van Kyno-Care kan je een trimbehandeling boeken voor kleine honden in Zundert. Het is mogelijk om de hele vacht van jouw hondje te laten trimmen, maar je kan ook kiezen voor een gedeeltelijke trim. We bespreken altijd samen met jou welke soort trimbehandeling voor jouw kleine honden geschikt is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Boek een trimbehandeling voor kleine honden in onze trimsalon

In onze trimsalon ben je samen met jouw kleine hondjes welkom voor een trimbehandeling. We zorgen ervoor dat jouw honden er weer netjes en verzorgd uitzien. Naast een trimbehandeling kan je er ook voor kiezen om jouw kleine honden te laten wassen. Voor iedere behandeling gaan we met jou in overleg over wat jouw hond nodig heeft. Wij voeren namelijk ook graag andere diensten bij je hond uit om het beste resultaat te bereiken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld klitten verwijderen door de vacht van jouw kleine hond te borstelen.

Plan een afspraak in

Maak bij ons een afspraak voor een trimbehandeling voor kleine honden. Plan gemakkelijk een afspraak in via onze afspraakplanning of neem contact met ons op door een Whatsappbericht te sturen naar (+31) 6 34013343. We verwelkomen jullie graag in ons salon. Uiteraard kan je ook bij ons terecht om een trimbehandeling voor een grote hond te boeken.

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow