Trimsalon vlakbij Oosterhout voor honden

Bent u op zoek naar een trimsalon vlakbij Oosterhout voor het wassen, knippen of rui behandeling voor uw hond? Als hondentrimsalon in Zundert bieden wij verschillende professionele trimbehandelingen aan en is een behandeling op maat mogelijk. Na de behandeling ziet uw hond er weer helemaal goed uit en dit heeft ook veel voordelen voor uw hond. Zodra het overtollige haar is weggehaald zal uw hond zich weer comfortabeler voelen. Ook kunnen er tijdens de behandeling potentiële medische problemen aan het licht worden gebracht. Tijdens een trimbehandeling letten wij goed op of we tekenen zien die kunnen wijzen op een huidaandoening. Ook merken wij knobbels op onder de huid die kunnen duiden op kanker. Zodra wij iets verontrustends signaleren, zullen wij u daar direct van op de hoogte stellen. De vachtverzorging van uw hond heeft dus niet alleen tot doel om uw hond er beter uit te laten zien maar heeft ook veel praktische voordelen. Meer weten over onze trimsalon vlakbij Oosterhout? Volg ons op social media!

trimsalon Oosterhout

Hydrotherapie in onze trimsalon nabij Oosterhout nabij Breda?

Wist u dat wij naast trimbehandelingen ook hydrotherapie aanbieden in onze trimsalon nabij Oosterhout? Het is al eeuwen bekend dat water genezende eigenschappen bevat voor verwondingen en pijnlijke gewrichten bij mensen. Wanneer uw hond moet revalideren kan hydrotherapie ook veel voordelen bieden. Het woord hydrotherapie betekent eigenlijk watertherapie. Uw hond krijgt hierbij de mogelijkheid om onbelast te trainen in een verwarmd band van 28 tot 32 graden Celsius. Zo kan uw hond heel specifiek trainen om artritis, een blessure of de conditie te verbeteren. Revalideren na een operatie wordt in een overleg met uw dierenarts gedaan. Daarnaast zal er een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld. Wilt u uw hond opgeven voor hydrotherapie in onze trimsalon vlakbij Oosterhout? Bel dan naar: (+31) 634 013 343 of vul het contactformulier in.

Waarom kiezen voor Kyno-care?

Naast een behandeling op maat en een professionele aanpak krijgt u na een behandeling in onze trimsalon nabij Breda tips en tricks mee. Vanuit onze liefde voor dieren willen we uw hond graag een comfortabele en prettige behandeling aanbieden. Wij kunnen niet zonder honden en dat is ook de reden waarom we er ons beroep van hebben gemaakt door onze trimsalon dichtbij Oosterhout te beginnen. Het verzorgen en liefhebben van honden doet ons grote deugd en wij willen graag uw trouwe maatje een trimbehandeling op maat aan bieden. Stap eens bij ons binnen of bel naar (+31) 634 013 343 om een afspraak voor uw hond in te plannen.