Selecteer een pagina

Een vlooienbad voor jouw hond in Zundert

Home > Vlooienbad Zundert

Met een vlooienbad verwijderen we bij trimsalon Kyno-Care in Zundert de vlooien uit de vacht van jouw hond. Een vlooienplaag komt helaas bij iedere hond wel eens voor. Deze vlooien veroorzaken ontzettend veel jeuk bij jouw viervoeter. Daarom wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van de vlooien in de vacht van jouw hond af zijn, en daar kunnen wij bij helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw afspraak zelf plannen

Ervaren hondenverzorging

Gezondheid staat centraal

hond grooming

Een vlooienbad verwijdert de vlooien uit de vacht van jouw hond

Tijdens een vlooienbad in onze trimsalon voor honden behandelen we de vacht van jouw hond met een degelijke vlooienshampoo. De vlooien overleven de wasbeurt met deze vlooienshampoo absoluut niet, dus vanaf dat moment heeft jouw hond geen vlooien meer. Ook als jouw hond geen vlooien heeft, kan jij jouw hond bij ons laten wassen, tijdens een normale wasbeurt. Een hond reinigt zijn eigen vacht, maar soms worden honden zo vies dat hun vacht blijft stinken. Tijdens een wasbeurt staat de gezondheid van jouw hond voorop. Zo hebben we ook de nodige middelen om de oren van jouw hond te reinigen.

Plan een afspraak in

Neem contact met ons op om een afspraak voor een vlooienbad te maken. Je kan ons bereiken door een Whatsappbericht te sturen naar (+31) 6 34013343. Op die manier plannen wij ook onze andere behandelingen in, zoals onder andere het knippen van de nagels van jouw hond. Tot snel in ons salon!

Halen

&

Brengen

 

 Service in overleg! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen  (+31)634013343  of een berichtje achter laten via What’s App

Demy zal met u samen de geschikte dag plannen.

 Voor een bezoek aan Kyno-Care kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen door op onderstaande button te klikken. Hier vind u de Agenda van Kyno-care. 

 

    (+31)634013343

Het vooruit plannen van een afspraak geeft jou meer zekerheid van 

een plekje bij KYNO-CARE.

Address

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert

 

Follow